Is een box zijn geld waard? - The Pupper Club

Is een box zijn geld waard?

Als we heel eerlijk zijn: ja, enorm!

Elke box bevat namelijk voor minimaal € 50,- aan speeltjes en snacks, en vaak ook meer. Je betaalt daarvoor nog geen € 30,- en krijgt hem ook nog gratis thuisbezorgd. 

Hoe dat kan? Dat is eigenlijk niet zo gek: wij hebben geen winkels, geen pakhuizen, loodsen of enorme voorraden. Wij kopen één keer per maand voor alle honden in onze club heel gericht in, en vullen dat alleen aan met de leukste hondenknuffels en leukste hondenspeeltjes die we heel beperkt in onze webshop hebben liggen.

We hoeven dus nooit iets weg te gooien, hebben geen hoge winkelhuur, en kopen voor heel veel honden tegelijk. Daardoor krijgen wij hele goede prijzen, en kunnen we onze leden verrassen met geweldige speeltjes en heerlijke, gezonde snacks, voor de allerbeste prijs.

Nog een extra voordeel voor jou en jouw hond: omdat we elke keer op zoek gaan naar de nieuwste en leukste goodies, krijg je dingen in de box die je meestal niet in de normale dierenwinkel tegenkomt. Zo leer je ook nieuwe merken kennen, en krijgt jouw hond niet steeds hetzelfde. 

 

Terug naar blog